Festival Grando

Center za krepitev zdravja ZD Piran bo izvajal svetovanja, meritve krvnega tlaka in test telesne pripravljenosti SONO IN FORMA?!

Pridružite se nam!

https://www.facebook.com/events/3056086074673920

Še nekaj informacij glede poteka dogajanja v Grandu, ki se nanaša na:

–           Pogoj PCT velja za vse javne prireditve v Sloveniji v luči ukrepov, ki jih NIJZ izvaja za zajezitev širjenja koronavirusa in velja za vse razstavljavce, nastopajoče in obiskovalce Festivala Grando ter osrednje občinske prireditve in komemoracije. Občina Piran je v dogovoru z LifeClass hoteli omogočila hitro testiranje na njihovi lokaciji poleg lekarne v Portorožu. Urnik testiranj poteka vsak dan med 8.00 in 15.00 ter 17.00 in 19.00. Testiranje je namenjeno izključno sodelujočim in razstavljavcem v programu Festivala Grando. Osebju na testiranju boste zaupali ime društva ali zavoda ter vaše ime in priimek, zaradi vodenja evidence. Podatki se bodo po plačilu stroškov s strani občine zavrgli.

–           Brezplačna parkirna mesta bodo na voljo na žalost SAMO za razstavljavce, in sicer na lokaciji poleg Granda v ulici Med vrtovi, kjer so parkirna mesta za avtodome (pri hoteli Marko) in med obema skladiščema soli (Grando in Monfort). Tam lahko parkirate z napisom na vetrobranskem steklu, ki ga boste razstavljavci prevzeli pri registraciji. Na parkirišču bo redar ali reditelj. Brez napisa parkiranje na omenjenih parkirnih mestih ne bo možno. Dostava za namen postavitve razstavnega prostora bo možna pred vhodom v skladišče soli Grando iz smeri Portorož. Vozila parkirana pred Grandom po postavitvi stojnic bo treba preparkirati. Kontakt za dostavo in postavitev stojnic bo Matjaž Derin 030 703 111. Prosimo vas, da ste na lokaciji pravočasno.

–           Registracija nastopajočih in razstavljavcev je ob prihodu obvezna, zato predlagamo, da en predstavnik društva ali zavoda na INFO točki (ob vhodu v Grando s Portoroške smeri) opravi registracijo za vse člane svoje organizacije (tako razstavljavci kot nastopajoči) in poskrbi za razdelitev zapestnic. Ob registraciji vsako društvo ali zavod prejme dve imenski priponki s trakom in zapestnice za ostale člane. Vsi člani društva ali zavoda morajo izpolnjevati pogoje PCT, zato prosimo, da to preverite pred registracijo in se pravočasno odpravijo na testiranje, ki ga je občina uskladila s hoteli LifeClass.

Pripenjamo vam program z voznim redom brezplačnih avtobusov

Hvala lepa za izjemno zanimanje in sodelovanje.